Kan een hond uit Newfoundland alleen gelaten worden?

Newfoundlands zijn vatbaar voor verlatingsangst, en mag niet voor langere tijd alleen worden gelaten. Als ze te lang alleen zijn, kunnen ze gaan blaffen of kauwen op het meubilair. Deze honden hebben zachte, kalme persoonlijkheden, waardoor ze in staat zijn om met kinderen te leven. Nee, Newfoundlands kan niet alleen gelaten worden.

Ze houden er niet van om langer dan een paar uur achter elkaar alleen gelaten te worden en als ze langere tijd alleen worden gelaten, zullen ze depressief en destructief worden. Een Newfoundland is een gezinshond. Ze zijn het meest blij met hun gezin, niet de hele dag alleen opgesloten in huis. Als ik artikelen zie die valse informatie geven over het Newfoundland-ras zoals ik het hierboven heb vermeld, is het geen wonder dat zoveel Newfoundlands hun weg naar redding vinden.

Ik zou niet naar een hondenopvang kijken, tenzij je het echt wilt, tenzij het regelmatig voorkomt. Zoals een paar anderen hier hebben gezegd, zal mijn Newf naar keuze meer dan 12 uur door het huis brood voordat hij besluit dat ze een potje pauze nodig heeft. Omdat je hun lichaamsbeweging moet minimaliseren, kunnen jonge Newfoundlands erg onstuimig zijn. Ze zullen overal in huis ravotten met ongecoördineerde gawkiness.

Je moet extra hoeveelheden gezelschap en toezicht vervangen. Anders raken jonge Newfoundlands, met rust gelaten, verveeld en destructief, en hun krachtige kaken kunnen je woonkamer letterlijk vernietigen. Kan vier tot zes uur per dag alleen gelaten worden. Deze honden zijn gewend om alleen thuis te zijn.

Ze hebben leren slapen als je niet thuis bent. Voor de meeste Newfies is dagelijks menselijk contact essentieel. Dit betekent dat de aanhankelijke Newf vatbaar is voor verlatingsangst en niet voor langere tijd alleen mag worden gelaten. nieuwelingen vinden het leuk om buiten te werken en te spelen, maar ze mogen niet voor lange tijd alleen buiten worden gelaten.

Dit ras gedijt goed als hij bij zijn mensen is, en loopt ook het risico op warmte-uitputting als het buiten wordt gelaten als het warm is. De juiste fokker heeft Newfoundland-puppy's thuis grootgebracht of in een omgeving waar ze worden blootgesteld aan verschillende mensen, bezienswaardigheden en geluiden. Deze honden blaffen zelden om u te waarschuwen voor indringers, maar ze zullen niet aarzelen om zichzelf in gevaar te brengen voor hun baasjes. Veel Newfoundlands zouden de hele dag op de bank kunnen dutten als ze mochten, maar een niet-actief Newfoundland wordt een Newfoundland met overgewicht, wat op de weg tot veel gezondheidsproblemen en gewrichtsproblemen zal leiden.

Met zijn zoete temperament en aanhankelijke karakter is Newfoundland een van de beste honden die je vandaag voor je gezin kunt krijgen. De Newf is al geliefd als raszuivere hond, maar deze Newfoundland-kruisingen zullen je zeker overtuigen. Als je op zoek bent naar een extra grote, extra lieve hond om te knuffelen, bekijk dan de Saint Bernewfie, de kruising tussen twee van de grootste hondenrassen van vandaag. Newfies hebben de grote hoofden die typerend zijn voor honden van het Molosser-type, met een zachte, soulvolle uitdrukking, en hangende lippen en wangen.

Maar thuis is dit een rustige hond die alleen door vreemden alleen gelaten wil worden en die graag met zijn mensen omgaat. Ze mogen in ieder geval niet voor lange tijd in een kleine kooi (krat) worden achtergelaten en het kan zijn dat een opvouwbare pen praktischer is en uw hond meer ruimte geeft. Zoals hierboven vermeld, hebben volgroeide Newfoundlands een gemiddelde grootte van 25 tot 29 inch (64 tot 73 cm) lang op de schouder, met een gewicht van 99 tot 150 pond (45 tot 68 kg). In 1973 hadden de Nashau-Auke Kennels 21 kampioen Newfoundlands geproduceerd, waarvan 18 van deze honden zelfgefokte Newfs waren.

Veel fokkers en kennels prijzen Newfs voor hun vermogen om uit te blinken in hondenshows, vooral in conformatie en gehoorzaamheid. Goede fokkers zullen ook alle nodige tests hebben gedaan om gezondheidsproblemen bij Newfoundland-pups op te sporen. Je moet niet alleen over honden weten als je een Newfoundland hebt, maar je moet ook enige kennis hebben van honden van gigantische rassen.