Wat is het meest aanhankelijke hondenras?

Bekend als de ultieme velcro-hond, is dit Hongaarse ras letterlijk gehecht aan hun eigenaar en is het gelukkigst als het naast je staat. Niet van plan je gewoon door het huis te volgen, Border Collies probeert je misschien zelfs te hoeden, maar het maakt allemaal deel uit van hun natuurlijke instincten. De favoriete plek van een Maltezer ligt altijd aan je zijde. Oorspronkelijk gefokt als waakhond, houdt de Doberman Pinscher - vooral de miniatuurversie - altijd graag de eigenaar in de gaten.

De Franse Bulldog is even schattig als aanhankelijk. Dit ras, vooral bekend als de Frenchie, staat bekend om zijn koppige inslag en om het verlangen naar menselijke aandacht. De Frenchie eist bijna genegenheid, waardoor het een van de meest behoeftige en liefdevolle hondenrassen is. Franse Bulldogs zijn erg gelijkmatig en van nature nieuwsgierig en speels, ideaal voor een alleenstaande persoon die de tijd heeft om al hun aandacht aan hem en alleen hem te besteden.

Ze doen het niet goed als ze lange tijd alleen blijven. De Shetland Sheepdog, een gehoorzame herdershond, is altijd gefokt om nauw samen te werken met mensen. Ze zijn ontstaan in afgelegen gebieden van Schotland, waar ze werden gewaardeerd om hun hoedvaardigheden. Ze hadden de voorkeur onder boeren vanwege het feit dat hun kleine gestalte betekende dat ze gemakkelijker te voeden waren dan grotere hoedende rassen.

Naarmate ze populairder werden, bleven de behendige kleine honden harten over de hele wereld stelen. Zelfs als ze niet zijn getraind om te hoeden, is Shelties een aanhankelijk hondenras dat graag tijd met mensen doorbrengt. De Italiaanse windhond is de echte miniatuurversie van de grotere Greyhound. Ze wegen niet meer dan 15 pond, en deze speelse kleine honden zijn zeer aanhankelijk.

Als ze hun zin hadden, brachten ze al hun tijd door op iemands schoot of in hun bed. Italiaanse windhonden zijn indrukwekkend snel en hebben een sterke prooidrift, dus ze moeten altijd aangelijnd zijn of in een omheind gebied. Zelfs hun extreme liefde voor hun mens kan niet concurreren met het natuurlijke instinct om iets kleins en donzigs na te jagen. Als het meest populaire hondenras voor de laatste 28 jaar op rij, is de Labrador Retriever gemakkelijk te herkennen als een ideale gezinshond.

Het zijn sporthonden met een talent voor onheil, maar ze houden vooral van mensen. Als je in huis bent, wees dan niet verbaasd als je lieve Lab fungeert als je vierbenige schaduw. Ze volgen mensen van kamer naar kamer en zijn altijd geïnteresseerd in het maken van nieuwe vrienden. Labs hebben de neiging om van alle mensen te houden, dus wees niet beledigd als je aanhankelijke hond besluit dol te zijn op een bezoeker.

Ze weten wie hun echte familie is, en ze komen altijd terug voor knuffels. De Golden Retriever is een andere favoriete gezinshond. Net als het Lab zijn Goldens uiteindelijk sporthonden die zijn gefokt om samen met menselijke handlers te jagen. Het zijn geweldige vogelhonden, en ze worden vaak geselecteerd als hulpdieren en therapiehonden.

Golden Retrievers houden er vooral van om mensen gelukkig te maken. Ze zijn loyaal aan hun familie en kiezen vaak één persoon als favoriet. Knuffels zijn een must voor dit aanhankelijke hondenras. Doggen kunnen tot 175 pond wegen, maar dat weerhoudt hen er niet van om schoothondjes te zijn.

Zelfs als ze niet passen, hebben deze gigantische honden de gewoonte om creatieve manieren te vinden om zich aan hun mensen vast te klampen. De American Kennel Club beschrijft Duitse Doggen als"mensenbehagers”. Hun grootte kan ze intimiderend maken, maar hun vriendelijke karakter is onmogelijk te missen. Doggen zijn het gelukkigst als ze een comfortabele plek hebben om een dutje te doen en een mens om tijd mee door te brengen.

Heb je een waakhond nodig? Dit zijn de 10 rassen schattige honden die de beste en slechtste waakhonden zijn om uw huis en gezin te beschermen ???? Er zijn maar liefst 221 verschillende rassen van stamboomhonden om uit te kiezen, naast tal van kruisingen, dus er is genoeg te denken voordat u de nieuwste aanwinst van uw gezin selecteert. Dus hier zijn de 10 rassen pup die vatbaar zijn om 'velcro-honden' te worden. Hier zijn de 13 meest populaire rassen van schattige en schattige honden in het VK Dit zijn de 10 meest populaire puppynamen gekozen door nieuwe hondenbezitters in het VK tijdens lockdown De Vizsla is het hondje waarvoor de term 'velcro dog' is uitgevonden. Oorspronkelijk afkomstig uit Hongarije, zullen ze door dik en dun aan de zijde van hun eigenaar blijven - van wandelen en zwemmen tot kruipen op de bank voor een avonddutje.

Gezien het feit dat de intelligente Border Collie is gefokt om ongelooflijk nauw samen te werken met hun eigenaar om schapen te hoeden, is het misschien geen verrassing dat de relatie behoorlijk intens kan zijn vanuit het oogpunt van de hond. Tijd zonder hun eigenaar kan ertoe leiden dat dit ras destructief wordt. Franse Bulldogs zullen je vrijwel zeker schaduwen tijdens zelfs de kortste reis door het huis. Ze houden ervan om te knuffelen en hunkeren naar aandacht tijdens hun wakkere uren.

Dit ras is zeer geschikt voor het stadsleven, omdat ze zijn gefokt als schoothondjes en slechts matige lichaamsbeweging nodig hebben. Dit slanke en atletische Hongaarse ras is misschien wel de meest aanhankelijke hond ter wereld, wat logisch is omdat ze oorspronkelijk werden gefokt als jachtgenoot. Sommige Velcro-honden hebben ook last van verlatingsangst, maar met de juiste training en socialisatie leren ze van hun mensen te houden en kalm te blijven als ze uit elkaar zijn. Ze begonnen als jagers op groot wild, maar het waren ook waakhonden, politiehonden, beschermingshonden en zelfs geleidehonden voor blinden.

Deze honden zijn geweldige huisdieren, maar ze vereisen een intense toewijding, een die ze graag zullen beantwoorden. Dalmatiërs kunnen echter ook vatbaar zijn voor jaloezie en territoriaal gedrag, dus ze mengen zich niet altijd goed met andere honden of vreemden. Border Collies zijn niet alleen een van de meest intelligente rassen die er zijn, maar hun aanhankelijke karakter maakt ze ook velcro-honden. Zodra ze je als hun eigen honden komen zien, zijn Carolina Dogs speels, gretig om te behagen, maar ze kunnen een beetje koppig zijn om te trainen.

Als u veel tijd buitenshuis doorbrengt of lange uren buitenshuis werkt, is een Pitbull misschien niet de juiste hond voor u. Naast hun aanhankelijke karakter staan Maltese honden ook bekend om hun opvallende, zijdeachtige vacht en puppy-hondenogen. Hoewel ze oorspronkelijk werden gefokt voor valkerij, maakte het loyale karakter van de Vizsla hen geweldige familiehonden. Oudere honden met een verslechterend zicht of gehoor kunnen zich prettiger voelen in een vertrouwde omgeving met hun mensen in de buurt.

Hoewel ze de reputatie hebben een beetje koppig te zijn, zijn deze honden volledig toegewijd aan hun baasjes. Laat je Husky te lang alleen en je hond zal zeker overdreven reageren (of het huis vernietigen tijdens je afwezigheid). .