Zijn newfoundlands hebzuchtig?

Over het algemeen kunnen er problemen zijn met heupen, ellebogen, hart en nieren met cystinurie. Voedsel moet worden aangepast aan zijn activiteit en moet van uitstekende kwaliteit zijn. Newfoundlands zijn vriendelijke honden die je graag gezelschap houden. Ze werpen echter wel af en toe en kwijlen vaak.

Verzorging is belangrijk voor dit ras, zowel voor hun comfort als voor hun gezondheid. De vacht moet regelmatig worden geborsteld om dode haren te verwijderen en nagels moeten op een korte lengte worden gehouden. Regelmatige nagelversieringen helpen voorkomen dat de voeten spatten, omdat ze een zware belasting moeten dragen. Labradorhonden staan erom bekend dol te zijn op hun voedsel, maar nieuw onderzoek suggereert dat hun hebzuchtige aard te wijten kan zijn aan genetische mutatie.

Het echtpaar kreeg zeven jaar geleden hun eerste newfoundland en woont nu met zeven van de gigantische honden - die gemiddeld elk ongeveer 10e wegen. De Newfoundland-hond kan zich aanpassen aan het leven in een flat, met name dankzij zijn kalme en discrete karakter. Newfoundlands staan heel dicht bij hun sociale groep, en zal iedereen met wie ze in hun leven in contact komen met dezelfde genegenheid begroeten. Sommige mensen denken misschien dat ze gek blaffen, maar deze familie deelt graag hun huis met zeven enorme Newfoundland-honden.

Deze gelukkige eigenschap betekent dat de Newfoundland-hond perfect gelukkig zal zijn in verschillende contexten van het leven. Emma en Mark, die Newfangled Newfoundlands runnen - een erkende showkennel - geven toe dat het ras 'zeer verslavend' is en dat ze een pet moesten zetten op hoeveel ze konden beheren. In de 18e eeuw werd het Newfoundland naar Groot-Brittannië en Frankrijk gestuurd en werd al snel populair bij de Engelse zeelieden als scheepshond. Newfoundlands zijn beschermend, waarvan bekend is dat ze zich fysiek tussen hun familie en elke vreemde plaatsen.

Volgens de Candian Kennel Club zijn de erkende kleuren van Newfoundland zwart en wit% 26 zwart (Landseer). Volgens de Newfoundland Club of America zijn erkende Newfoundland-kleuren zwart, bruin, grijs en wit en zwart. Het ras werd zo bekend om zijn vermogen om waterredding uit te voeren dat twee Newfoundland-honden een verplicht onderdeel waren van de uitrusting op badmeesterstations langs de kust van Engeland. De enige hondenkleur uit Newfoundland waarvan is bewezen dat er gezondheidsproblemen aan verbonden zijn, is grijs en beige.

Kleur is ondergeschikt aan type, structuur en degelijkheid en kleur mag geen rol spelen in hoeveel een Newfoundland-hond kost. Dit ras, ontwikkeld op het eiland Newfoundland, is een opmerkelijke zwemmer met een geschiedenis van het uitvoeren van ongelooflijke waterreddingen. Emma en Mark verhuisden naar het platteland om hun dierbare pups meer ruimte te geven om rond te dwalen en nu hebben de gelukkige 'Newfies' hun eigen beek en toegang tot de rivier om te zwemmen - iets waar Newfoundlands notoir goed in zijn en van genieten.