Zijn newfoundlands volgzaam?

Ondanks de grootte van het Newfoundland is deze hond nogal volgzaam en kan hij zich graag aanpassen aan het leven in huis. Hij heeft echter veel tuinruimte nodig om te sporten en zou idealiter veilige toegang tot water moeten hebben. Het ras is waakzaam en betrouwbaar en tolerant ten opzichte van het gedrag van kinderen. Het Newfoundland is ongelooflijk zachtaardig, volgzaam, vredig, beleefd, goedaardig, geduldig en toegewijd.

Het is als een grote, knuffelige teddybeer en ideaal voor kinderen. Het kan goed overweg met andere honden en huisdieren (inclusief katten). Als het gelooft dat hun „peloton” in gevaar is, zal hun grote beschermende instinct zichtbaar zijn. Wat zijn nu de nadelen? Newfoundlands werpen en kwijlen behoorlijk.

Als ze door opwinding ravotten, kan er iets breken. Daarom hebben ze veel ruimte nodig. Hoewel ze ontspannen zijn, lijden ze vreselijk als ze alleen worden gelaten. Ze zullen dingen gaan vernietigen.

Het Newfoundland heeft trouwens een bijnaam. Het heet Newf of Newfie. Newfoundlands staan bekend om hun volgzame karakter en zoete karakter. Maar zijn Newfoundlands agressief? Dus zijn Newfoundlands agressief op de traditionele gewelddadige manier?.

Een Newfoundland is een grote, volgzame hond met een mild bewakingsinstinct. De geschiedenis van het ras is vrij onzeker, maar men denkt dat ze vroeger een stuk kleiner waren en in een breed scala aan kleuren kwamen. Tegenwoordig zijn ze erg groot, met een dikke vacht en zijn ze bijna altijd helemaal zwart, volgens The Kennel Club. De Newfoundland-hond is echt uniek, zowel in termen van zijn indrukwekkende grootte als mooie temperament.

Deze hond is erg aanhankelijk, beschermend zonder ooit agressief te worden, sociaal met iedereen, loyaal, betrouwbaar en volgzaam. Ze zijn erg intelligent, wat hun training en integratie in ons leven heel gemakkelijk maakt. Uitstekende reddingshonden op zee, ze zijn altijd bereid om hun leven in gevaar te brengen om anderen te redden. Newfoundland kan het ook heel goed vinden met andere honden en huisdieren, hoewel socialisatie nog steeds wordt geadviseerd.

Op voorwaarde dat ze van jongs af aan getraind zijn, is het Newfoundland opmerkelijk gemakkelijk te trainen en reageert het goed op commando's. Newfoundlands staan heel dicht bij hun sociale groep, en zal iedereen met wie ze in hun leven in contact komen met dezelfde genegenheid begroeten. Als je de gemakkelijke, geduldige hond wilt die Newfoundland op zijn best is, wees dan bereid om je huiswerk te maken om hem te vinden en doe veel moeite om hem te trainen en te socialiseren zodra je hem naar huis brengt. nieuwelingen staan niet bekend als een agressief ras, maar er lijken steeds meer eigenaren te zijn die denken dat hun Newfoundland agressieproblemen heeft.

Koop een Newfoundland-puppy bij een fokker die de pups thuis grootbrengt en ervoor zorgt dat ze worden blootgesteld aan veel verschillende huishoudelijke beelden en geluiden, evenals mensen. Zeer loyaal, gehecht aan en beschermend voor zijn sociale groep, zou het nooit bij de Newfoundlandse hond opkomen om ver van zijn familie af te dwalen. Het Newfoundland is kalm, lief en vriendelijk, vooral tegenover kinderen, maar hij kan beschermend zijn als de situatie daar om vraagt. In feite moeten alle Newfoundlands mager worden gehouden, omdat obesitas de kans vergroot dat ze structurele problemen krijgen en ze pijnlijker maakt als ze zich voordoen.

In zijn thuisland Newfoundland trok hij netten binnen voor de vissers, sleepte hout, trok karren en deed ander zwaar werk. Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel Newfoundland bekend staat als een zachte reus, elke hond kan bijten en grommen. Zodra bepaalde vaccins zijn gegeven en uw dierenarts groen licht geeft, gaat u verder met het socialiseren van uw Newfoundland door hem mee te nemen naar de kleuterklas voor puppy's, bezoeken aan vrienden en buren, en uitstapjes naar lokale winkels en bedrijven. Zoals alle gigantische honden, moeten puppy's in Newfoundland al hun lichaamsbeweging laten controleren tijdens het groeien om ervoor te zorgen dat er geen schade aan de botten en gewrichten optreedt.

Sterker nog, er zitten geen kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen in dit recept, alleen goede, gezonde ingrediënten die je Newfoundland gezond houden. Zelfs de meest zachtaardige Newfoundland kan bijten of grommen als ze pijn hebben en op een bepaald moment zal je newfie pijn hebben. Het reddingsnetwerk van de Newfoundland Club of America kan u helpen een hond te vinden die misschien de perfecte metgezel is voor uw gezin. .